Новините днес

Джон Бойега се сблъсква с расизма в новия трейлър на „Detroit“

Само преди броени седмици писахме за предстоящия проект на Катрин Бигълоу, „Detroit“, който ще бъде по действителен случай и ще разказва за един от най-кървавите, мащабни и безумно разрушителни бунтове в САЩ. Е, новият трейлър на историческият трилър е вече факт.

Вторият трейлър акцентира повече на една съвсем малка група от хора, които са намерили укритие от случващото се на улицата безумие в един мотел. Но сякаш на шега, те привличат полицейските части именно в мотела. Сцената в трейлъра изцяло демонстрира ескалирането на наближаващата конфронтация. Героят на Джон Бойега (Dismmukes) е отведен на разпит и очевидно разпитът прераства в расова дискриминация.

От наша страна филмът се очаква с огромно нетърпение, не само защото разказва историята на на най-мащабният бунт в историята на САЩ, а и защото до този момент не сме се разочаровали от Катрин Бигълоу. „Detroit“ ще щурмува кината от 4.08.2017 г., а ние ще следим новините и обещаваме да научавате първи какво ни очаква. По-долу може да видите трейлъра:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*