Новините днес

Джош Дюамел с режисьорски дебют за „WWE Studios“

Гледахме Джош Дюамел за последно в „Трансформърс: Последният рицар“ и не останахме доволни. Нямаме спомен изобщо някога да сме го харесвали в киното. Единственото, което ни радва у този сладур, е съпругата му, но това не означава, че в него има актьорски или какъвто и да било кино потенциал.

Това обаче не пречи Дюамел да продължава да се набира като гъсеница и вече хвърля поглед към нови хоризонти, където го очаква режисьорски стол. По време на последното кеч шоу „Raw“ бе анонсирано, че Джош ще направи режисьорския си дебют за студиото на Световната федерация по кеч, познато като „WWE Studios“, a във филма ще вземат участие кечистът Шиймъс. Нещо повече – Дюамел ще бъде и сценарист, а филмът ще се нарича „Buddy Game“. Историята – група от приятели, преминали трийсетте, се впускат в т.нар. „бъди гейм“, в която те трябва да преминат пред абсурдни физически и ментални предизвикателства.

Снимките започват през месец август във Ванкувър, а тепърва предстои да бъде уточнена и премиерната дата. Не сме във възторг, но пък не пречи да хвърлим едно око на вече готовия филм, за да се посмеем.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.