Новините днес

Официално заглавие и първи тийзър плакат на „Jurassic World 2“

Тази седмица нещата се подреждат перфектно. След като вчера разбрахме, че Рон Хауърд ще замести Крис Милър и Фил Лорд с режисурата на самостоятелния и все още неозаглавен филм за Хан Соло, днес е време да обърнем внимание на друг наш любим франчайз.

Става дума за „Джурасик парк“, разбира се. Обичаме динозаврите, а цялата поредица ни е много на сърце. Дали заради детски спомени или защото сме фенове на древните същества, то всеки допир до този свят ни вълнува повече, отколкото се очаква.

Продължението на „Jurassic World“, за което сме писали нееднократно, вече си има официално заглавие и то е „Jurassic World: Fallen Kingdom“. В допълнение можем да видим и първия тийзър плакат:

На плаката виждаме и слогана „Life Finds A Way“, което е директна препратка към репликата на Иън Малкълм (Джеф Голдбум) от първия филм. Хубавото е, че Джеф Голдблум ще участва и в новия филм.

Освен него, към ролите си се завръщат Крис Прат, Брайс Далас Хауърд и Б. Д. Уонг. Режисьор е Хуан Антонио Байона, а премиерата е насрочена за 22 юни 2018 г. Дерзайте!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.