Новините днес

Първи трейлър на любопитния „The Only Living Boy In New York“ с Кейт Бекинсейл и Пиърс Броснан

Обичаме съвпадението на името на Марк Уеб (Marc Webb) и режисираните от него два филма за Спайдър-мен. Оплетен в мрежите на Sony, Уеб не успя да продължи поредицата, но за сметка на това той се върна към инди-киното и вече показа „Gifted“ през изминалата пролет. Драмата с Крис Еванс се сдоби с 28 милиона долара приходи в световен мащаб, а това даде шанс на Уеб отново да прави това, в което е най-добър.

„The Only Living Boy In New York“ е името на следващия филм на Уеб, в който ще видим Кейт Бекинсейл, Пиърс Броснан, Синтия Никсън, Калъм Търнър и Джеф Бриджис. Историята разказва за младеж, чиито живот намира смисъл, когато се запознава с ексцентричен свой съсед. През останалото време за развитието на младото момче „се грижи“ любовницата на баща му.

Вчера дебютира и първи трейлър, който може да видите тук:

Да, доволни сме. Изглежда като типична драмедия, в която ще станем свидетели на най-обикновени човешки съдби, сложно преплетени от кръговрата на живота. Чакаме с нетърпение и се молим на всички богове да гледаме този филм на фестивал и по-възможност в малък киносалон. Искаме да усещаме с всичките си сетива човешката радост.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.