Новините днес

Саундтракът на „Stranger Things“ ще бъде пуснат и на аудиокасета в луксозна кутийка

Измина почти цяла година, откакто от Netflix пуснаха страхотния сериал „Stranger Things„. В чест на навършването на една година от сериала, запомнящият му се саундтрак ще бъде пуснат на аудиокасета. Сериалът бе посрещнат с оромна радост на всички почитатели заради поклонът му към 80-те години и препратките му към много класически филми, а и нека си кажем направо –  сериалът е повече от добър!

Именно осемдесетарската атмосфера е и една от причините саундтракът му да бъде пуснат и на аудиокасета в луксозна опаковка.

От Pitchfork заявиха, че аудиокасетата ще бъде пусната на пазара през този юли. За съжаление, цената все още не е спомената. По-рано тази година, саундтракът на сериала бе пуснат и на винил и цената варираше от 24-30 $, но както знаем, цената на касетата е къде-къде по-ниска. На този етап, спекулациите за цената варират между 10-15 $, но най-вероятно страхотната опаковка ще повиши леко цената.

Саундтракът на сериала допълнително успя да повиши рейтинга и зрителския интерес, защото е музиката е подбрана наистина добре и в него има препратки към много сериали и филми от 80-те години. По-долу може да видите как ще изглежда аудио касетката, заедно с кутийката. Ние сме впечатлени и онази част от нас, която е била детски настроена по това време, в момента тръпне от носталгично задоволство. Още помним как с приятелите си мерехме кой колко кашона с касетки е събрал и кои са оригинални, кои ментета.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.