Новините днес

Симбиотът Венъм ще бъде част от Marvel Cinematic Universe

Една от най-големите новини в комикс индустрията наскоро може да се свърже изцяло със Спайдър-мен. Любимият паякообразен персонаж, владеещ от десетилетия книжните издания, анимационното кино и игралните екранизации, се завръща в любимото си семейство. Всъщност, новината е доста стара – видяхме Спайди в „Captain America: Civil War“, а съвсем скоро ще го видим и в „Spider-Man: Homecoming“. Ролята е поверена на Том Холанд, а най-хубавото е, че от Sony и Marvel си стиснаха ръцете и не само, че ще работят заедно, но и заедно ще развиват огромната Marvel Cinematic Universe.

Преди известно време пък бе съобщено, че симбиотът Венъм – един от най-големите архиврагове на Паркър, ще се сдобие със самостоятелен филм. Вече сме виждали Венъм в „Спайдър-мен 3“ на Сам Рейми, но образът е достатъчно интересен, за да получи свое собствено представяне. Големият въпрос обаче бе задаван многократно и той е свързан с бъдещето на Венъм – ще бъде ли той част от MCU или ще се развива самостоятелно?

Отговорът идва директно от Ейми Паскал и той е положителен – Да, Венъм също ще бъде част от най-развитата комиксова вселена и това ни прави повече от щастливи. Новината идва директно от Туитър, а до Паскал може да видим самия Кевин Файги:

Няма как да не бъдем доволни. Венъм е изключителен герой, появяващ се в множество комикси и истории, а дори в съвремието е част от „Пазителите на галактиката“. Очевидно ще има какво да се гледа, а ние силно се надяваме да гледаме R-Rated филм.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*