Новините днес

Спечелете оригинални награди от „Трансформърс: Последният рицар“

Играта приключи. Щастливците, които бяха изтеглени на случаен принцип, са:

Oля Янчева – чаша и ключодържател
Илиян Желязков – чаша и ключодържател
Радостина Ваклина – преносим шах и ключодържател

Честито на печелившите! Ще се свържем с тях, за да уточним получаването на наградите.


„Трансформърс: Последният рицар“ разбива митовете в основата на поредицата „Трансформърс“ и дава нова дефиниция на понятието герой. Хората и машините са във война, Оптимус Прайм вече го няма. Ключът към спасяването на нашето бъдеще лежи заровен в тайните на миналото, в скритата история на трансформърите на Земята. Спасяването на света ни ляга на плещите на един твърде неправдоподобен съюз: Кейд Йегър (Марк Уолбърг); Бъмбълбий, английски лорд (сър Антъни Хопкинс) и професор от Оксфорд (Лора Хадок).

В живота на всеки идва момент, когато трябва да стори нещо за общото благо. В „Трансформърс: Последният рицар“ преследваните ще станат герои. Героите ще станат злодеи. Само един свят ще оцелее: техният или нашият.

Сега всички читатели на Popcorn Movies BG ще имат уникалната възможност да спечелят оригинална награда от филма, осигурена от нашите партньори от „Форум Филм България“.  Ако желаете да се включите в жребия за  1 бр. преносим шах и 2 бр. чаши, то е необходимо да отговорите на следния въпрос:

През коя година се състоя премиерата на първия филм от поредицата „Трансформърс“?
А. 2005 г.
Б. 2006 г.
В. 2007 г.

Верен отговор, ваши две имена и телефон за връзка следва да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 25.06.2017 г. Победителите ще станат ясни на 26.06.2017 г.

Всички победители ще получат и оригинален ключодържател от филма.

„Трансформърс: Последният рицар“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX от 23 юни.