Новините днес

„Аладин“ вече има актьорски състав и режисьор!

През седмицата разбрахме, че игралната адаптация на една от най-добрите анимации на „Дисни“, „Аладин“, се сблъсква с множество проблеми, основно свързани с актьорите, които ще изпълнят главните роли. От студиото изпитваха затрудения с откриването на подходящи актьори, които да се превъплътят в ролите на Аладин, Жасмин и Джини, но по време на изложението D23 на „Дисни“ тези проблеим се оказаха в миналото.

Както знаете, в момента се провежда ежегодното изложение на студиото, на което стават ясни бъдещите им творчески планове. За щастие на всички почитатели на историята, актьорският състав вече е ясен, а освен това имаме и режисьор.

Дами и господа, арабските нощи вече са тук, а по време на затъмнението ще гледаме Мена Масуд в ролята на Аладин, Наоми Скот („Power Rangers“) в ролята на Жасмин и Уил Смит, който ще се превъплъти в ролята на добрия дух от лампата. Все още чакаме да разберем кой ще изиграе ролята на злодея Джафар, както и кой ще бъдат бащата на Жасмин.

По-интересен е обаче режисьорът. След множество слухове, то най-накрая студиото потвърди, че един от любимците на съвременното поколение, а именно Гай Ричи, ще застане зад камерата. Няма как да не сме доволни от този факт – Ричи е прекрасен режисьор и сме сигурни, че ще подходи със специално внимание към проекта. По последна информация, адаптацията няма да следва плътно анимацията от 1992 г., а ще взаимства много от оригинала от „Хиляда и една нощ„. Снимките започват през месец август, а тепърва чакаме и информация за премиерната дата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*