Новините днес

Ан Хатауей в преговори за главната роля в „Barbie“ филм

Ан Хатауей ни е особено симпатична актриса. Тя съчетава в себе си не само прилични умения, но е и изключително красива жена и винаги обичаме да я гледаме на екран. Толкова е „слънчева“, че дори бихме я гледали във филм за Барби.

Барби не ни е била никога основен приоритет и не сме се докосвали дори до анимациите, а да не говорим за кукли – този тип екшън фигурки са ни прекалено лигави, за да си играем с тях. „Barbie“ филм дори ни звучи абсурдно, но пък има аудитория и за тях и най-важното е, че такъв филм се подготвя в момента, е продуцентите водят преговори за участие именно с Хатауей.

Това се налага поради отказването на Ейми Шумър, която бе обявена по-рано за главната роля. В този момент ще проявим изключително лошо и крайно неполиткоректно възпитание, като заявим, че Шумър може да бъде прислужницата на Барби, но не и самата Барби – в нея няма нищо „барбенско“, а по-скоро „берберско“, което пък я отдалечава още повече от ролята.

За филма все още няма премиерна дата, а тепърва се водят преговори с Ейми Паскал („Fun Mom Dinner“) за режисурата. Ще следим обаче какво се случва и може и да се объркаме в един момент, отивайки на кино с дечурлигата.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.