Новините днес

„Chaos Walking“ по Патрик Нес с Дейзи Ридли и Том Холанд се сдоби с премиерна дата

Две млади надежди на световното кино са на върха на славата към настоящия момент. Том Холанд вече покорява сърцата на фенките и душите на комиксовите маниаци с ролята си на Спайдър-мен в „Spider-man: Homecoming“, а Дейзи Ридли се превърна в новата фантазия на няколко поколения мъже, израснали с принцеса Лея. Далечната галактика има нова кралица и това е Рей с все още неизвестна фамилия.

И Холанд, и Ридли са изключителни сладури, които с удоволствие бихме гледали заедно на екран. Това ще се случи в „Chaos Walking“ на Дъг Лаймън – сай-фай история, базирана на книга на Патрик Нес и разказваща за момче, живеещо на отдалечена планета, която е и новата надежда за човечеството след опустошителен вирус. „Новият свят“ обаче крие своите тайни и според легендите има момиче, наречено Виола, която е ключът към разкриването на скритите послания.

Звучи ни повече от прекрасно и се радваме, че от студиото ни зарадваха с премиерна дата. Делят ни по-малко от две години, в които ще видим има ли химия между Холанд и Ридли. Това ще се случи на 1 март 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.