Новините днес

Чудесен трейлър на „The Disaster Artist“ с Джеймс Франко, Дейв Франко и Сет Роугън

Някои филми са толкова зле, че гледането им се превръща в истинско удоволствие. И не, нямаме предвид „Батман и Робин“ на Джоуел Шумахер или някоя от поредните издънки на Джейсън Стейтъм. Става дума за „The Disaster Artist“, който още с първия си трейлър се определя като такъв филм – толкова е зле, че чак ще е добър. Филмът разказва за създаването на филм (не, не е тавтология), а в главната роля ще видим един от най-симпатичните и продуктивни филммейкъри напоследък. Йес, бейби – Джеймс Франко е на хоризонта. Гледайте:

Филмът е адаптация на книгата „The Disaster Artist: My Life Inside The Room“ на Грег Сестро. Историята разказва за трудното създаване на „Тhe Room“ на Томи Уисо от 2003 г. В „The Disaster Artist“ участват още Сет Роугън, Дейв Франко, Зак Ефрон, Зоуи Дъч, Алисън Бри, Джош Хътчърсън и Пол Шиър, а с камео роли ще се включат Брайън Кранстън, Адам Скот и Кристен Бел.

Не знаем дали ще гледаме филма у нас, защото едва ли някой разпространител би рискувал с него. Удоволствието да го гледат обаче ще бъдат зрителите в Щатите с премиера на 8 декември и тези в Обединеното кралство.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.