Новините днес

Потвърдено! Джо Пеши ще участва в „The Irishman“ на Мартин Скорсезе с Робърт Де Ниро и Ал Пачино

Помните ли колко пъти сме писали за „The Irishman“ на Мартин Скорсезе? Един от най-чаканите филми от нас, който ще събере отново Ал Пачино и Робърт Де Ниро заедно на екран, а и за пръв път под режисурата на Скорсезе, е от онези заглавия, след които спокойно можем да спрем да гледаме филми.

Шегата настрана – няма да спрем да гледаме филми, но със сигурност „The Irishman“ ще бъде гледан многократно от нас, пренебрегвайки останалите заглавия, които ще излязат по това време. Цялата идея на Скорсезе е да събере едни от най-големите титани на гангстерското кино, може би за последен път, за да отдадат почит не само на жанра, но и на феновете, които са израснали и възмъжали през всичките тези години.

Още преди години бе съобщено, че във филма ще вземат участие не само Ал и Боб, но и Харви Кайтел и Джо Пеши. След множество промени, търсене на студио, официалното анонсиране, че Netflix ще финансират продукцията и какво ли още не, преди няколко месеца бе съобщено, че Джо Пеши няма да участва във филма. Впоследствие интернет слуховете започнаха да валят с уговорките, че с Пеши се водят усилени преговори, а късно снощи от Deadline ни зарадваха изключително приятно с новината, че големият Джо вече е подписал договор за участие! Това се казва събитие! Заедно с него са парафирали контрактите си и Харви Кайтел, и Боби Канавали, познат от „Винил“ на HBO.

Това ще е петият път за Пеши и Скорсезе, в който ще работят заедно. По-интересното е, че Ал Пачино досега няма заснет филм под режисурата на големия майстор на мафиотските филми, но никога не е късно за първия път, дори и той малко да боли. Джо Пеши ще бъде в ролята на Ръсел Буфалино, мафиотски бос от Ню Йорк. Че какво друго да е, ако не това?

Снимките започват през месец август и ще продължат до декември, след което започва и постпродукцията. Надяваме се парите на Netflix и ентуасиазмът на Скорсезе да работят бързо и догодина да имаме завършен филм, на който да се наслаждаваме с всички възможни чувства.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.