Новините днес

Кевин Спейси ще изиграе Гор Видал в биографичен филм

Каквото и да кажем за Кевин Спейси, то би било малко и незначително, така че продължаваме напред по кубратпулевски и обявяваме – той ще се превъплъти в Гор Видал в биографичен филм, дело на Майкъл Хофман и продуциран от Netflix.

Точно така – Спейси, когото можем да гледаме във всякакви изпълнения, дори и в български филм, ще покаже живота на легендарния писател. Снимките започват в края на август в Рим, а впоследствие ще се прехвърлят в италианското градче Амалфи, където ще се развива действието. Самият Видал е живял в Равело в огромно имение, където се установява постоянно през 1993 г., а за гостуванията на популярни личности като Мик Джагър, Сюзън Сарандън, Хилари Клинтън и Пол Нюман се носят митове и легенди. Имението остава собственост на Видал до 2012 г.

Смятаме да отпразнуваме тази отлична новина, ровейки се в библиотеката и препрочитайки някои от любимите ни книги на Видал, като ще започнем от „Холивуд“. Само така ще успеем да се върнем назад във времето, когато книгите на Видал ни бяха настолно четиво, а и по този начин ще се подготвим пълноценно за биографичния филм.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.