Новините днес

Кейтрин Уотърстън заменя Мишел Уилямс в режисьорския дебют на Джона Хил

Кейтрин Уотърстън придоби огромна популярност покрай участията си във „Фантастични животни и къде да ги намерим“ и „Пришълецът: Завет“, а с това съвсем очаквано се увеличава и бройката на заглавията, в които тепърва ще я гледаме.

Както сме ви уведомявали преди, Джона Хил подготвя режисьорския си дебют и за една от главните роли бе избрана Мишел Уилямс. Несъответствия в графиците обаче са довели до смяна на Уилямс и на нейно място застава именно Уотърстън, което нас ни устройва напълно. Кейтрин е симпатична, има актьорски талант и визия и смятаме, че ще се справи отлично в ролята.

За незапознатите – филмът на Хил (на който той е и сценарист) ще проследи историята на Стиви (Съни Сулич) – момче от Ел Ей, посветено на скейтбординга и тепърва откриващо секса, наркотиците и напрежението от това да си тийнейджър през 90-те години на миналия век. Уотърстън ще бъде в ролята на майката на Стиви – самотна жена, мъчеща се да свърже двата края. Лукас Хеджис, когото гледахме в „Manchster By The Sea“, ще бъде в ролята на по-големия брат на Стиви.

В най-скоро време очакваме и подробности за премиерната дата, а още сега мислим, че филмът ще бъде жесток – ние сме израсли именно през 90-те и този филм ще ни бъде много на сърце.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.