Новините днес

Клинт Истууд желае да работи с американски герои по най-новия си филм

Клинт Истууд е великан и това го знае всяко хлапе. През последните години имаме огромното удоволствие да се наслаждаваме на прекрасната му работа като режисьор, а още повече се радваме, че той се обърна към историите по действителен случай и ни разказа героичните подвизи на титани като Крис Кайл в „American Sniper“ и тази на Чесли Сълънбергер-Съли в „Sully“. Американските идоли вдъхновяват Истууд, а ние се вдъхновяваме още повече покрай тези филми.

Един от плановете на Истууд за бъдещето бе да заснеме „Impossible Odds“, който разказва истинската история на Джесика Бюкянън, отвлечена от сомалийски пирати през 2011 г. и държана в плен в продължение на цели 93 дни, преди да бъде спасена по време на мисия от тюлени. Филмът обаче няма да бъде заснет, а Клинт Истууд се насочва към друга реална история.

„The 15:17 To Paris“ е името на филма, по който започва работа големият Клинт. Историята разказва за трима американски войници, който осуетяват атентат във влак, движещ се от Брюксел към Париж. Имената на тримата герои са Антъни Садлър, Алек Скарлатос и Спенсър Стоун, които и написват книга за случая. И сега – внимание – Истууд желае да наеме тримата войници, за да изиграят себе си във филма. Това ни действа изключително добре и смятаме, че студиото трябва да се съгласи мигновено на това предложение – едва ли филм по истински случай може да бъде направен по-добре.

Засега все още няма официално потвърждение, че Садлър, Скарлатос и Стоун ще бъдат наети, но стискаме палци това да се случи и снимките да започнат скоро, за да успеем да видим как този филм ще бъде фаворит за по-следващите филмови награди на тази или онази организация.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.