Новините днес

Луси Лиу ще режисира пилотния епизод на втори сезон на „Luke Cage“

Малко ни е срам да си признаем, че сме изпуснали момента, в който Луси Лиу се е насочила към режисирането. През последните години съвсем забравихме за сексапилната някога азиатка и днес сме като ударени от гръм по сицилиански, след като се запознахме с това й амплоа. Лиу дебютира на режисьорския фронт през 2011 г. с късометражния „Meena“, а след това режисира цели четири епизода на „Elementary“ на CBS.

Покрай тази й работа, от Marvel са останали доволни и официално анонсираха, че Луси Лиу ще режисира премиерния епизод на втори сезон на „Luke Cage“, чиято премиера е насрочена за 2018 г. по Netflix. Ако сте изпуснали един от читавите сериали по комикси, то тринадесетте епизода от първия сезон са налични по всяко време в онлайн платформата.

Марвелци очевидно са много на кеф от цялата история. Джеф Лоб, изпълнителен продуцент на сериала, споделя:

„Когато се занимавате с брониран герой, то това ще ви помогне да имате и брониран режисьор!“

Самата Луси Лиу споделя:

„Огромна тръпка е да работиш с Марвел и Нетфликс, два индустриални титана, който обрисуват нашия свят с вдъхновяващи герои и изкусителни герои! За мен е чест да работя с такъв отдаден на работата си екип!“

И двете страни са доволни, така че чакаме да видим как ще се справи тя, а и мислим, че ще ни е интересно да гледаме и пълнометражен филм, в чиято режисура тя да бъде замесена. Очевидно ще има какво да покаже.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.