Новините днес

Махершала Али се присъединява към „True Detective“

Обожаваме „True Detective“. И двата сезона показаха, че сериозното кино отдавна се е прехвърлило и в телевизията, а вече е въпрос на престиж да участваш в продукцията.

След като гледахме гении като Матю Макконъхи, Уди Харелсън, Колин Фарел и Винс Вон в първите два сезона, то е време вече да погледнем отвъд и да се надяваме, че подготвяният трети сезон ще предложи не само от същото, но и ще надгради вече видяното.

Ако си спомняте добре, „Moonlight“ предизвика поредица от полемики, след като спечели „ОСкар“ за най-добър филм по време на последната церемония по връчването на престижните статуетки. Ние не сме очаровани от филма, защото представлява връх в политкоректността, от която никой няма нужда, но пък не можем да отречем актьорските качества на Махершала Али. Спомняме си го още от „House of Cards“ и се радваме, че талантът му продължава да се развива. Именно той е подписал договор за участие в третия сезон на „Истински детектив“.

Все още не се знаят подробности за сценария, но пък наскоро Макконъхи спомена, че с удоволствие би се върнал за повторно участие. Това ни дава сили да продължим напред и да заменим фрапето с гръцка бира – тя ще ни повдигне още повече настроението.

Ако всичко върви по план, то най-вероятно следващата година ще гледаме трети сезон.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.