Новините днес

Майкъл Хол с участие в нов телевизионен сериал

Свикнали сме да гледаме Майкъл С. Хол в множество холивудски филми, но сякаш неговото истинско призвание е да работи в телевизията. Два от най-популярните сериала презп последните години са с негово участие – „Six Feet Under“ и „Dexter“ и очевидно Майкъл няма скоро да се откаже от телевизионните си изяви.

Empire съобщават, че Хол се присъединява към нов сериал, дело на Харлан Кобен. Сериалът ще се казва „Safe“ и ще бъде трилър, в който нищо няма да бъде такова, каквото първочанално изглежда. Главният герой е детски хирург, който живее с дъщерите си Джени и Кари в Обединеното кралство. Съпругата му е починала, а мисията на бащата е да опази щерките си неприкосновени. Една от тях обаче се промъква на парти, на което се случва убийство, след което започват големите мъки за тъжния татко.

Сериалът ще бъде съвместна разработка между гигантите от Netflix и Canal+, а снимките ще протичат успоредно в Манчестър и Чешир. Разбира се, към настоящия момент няма повече информация, но след като знаем как работят Netflix, то нещата едва ли ще се забавят особено много.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.