Новините днес

Нов нецензуриран трейлър и много нови плакати от „Kingsman: The Golden Circle“

Тези дни ни очакват множество трейлъри, плакати и куп други изненади покрай Comic Con в Сан Диего, а студията ще се надпреварват за надмощие в сюрпризите за феновете. Обикновено тези дни са пик в рекламните кампании, когато най-доброто от предстоящата година се вади на показ, за да се радват киноманите и да преначертаят бюджетите си за идните месеци.

Късно снощи, от 20th Century Fox пуснаха нов, нецензуриран трейлър на предстоящия „Kingsman: The Golden Circle“. Освен него, те пуснаха и т.нар. green band трейлър, който представлява орязана версия, но ние мислим, че той няма особена стойност, особено когато можем да видим много повече в нецензурирания. Разбира се, бързаме да ви го покажем:

Интересът ни рязко се увеличи, особено след като виждаме много нови неща, непоказвани досега. Филмът ще предложи на феновете Тарън Еджертън, Колин Фърт, Холи Бери, Чанинг Тейтъм, Джеф Бриджис и Педро Паскал, а всички те ще се присъединят към Дейв Гибънс на специалния панел по време на комиксовия фестивал. В допълнение към трейлъра, в галерията по-долу може да видите и куп нови character плакати:

Премиерата е насрочена за 22 септември, а режисьор е Матю Вон.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.