Новините днес

Нов трейлър на „Dunkirk“ на Кристофър Нолан с Том Харди и Марк Райлънс

„Дюнкерк“ на Кристофър Нолан е от филмите, които очакваме с повече от огромно нетърпение. Нолан ни е много на сърце, и то от самото начало на кариерата му, и всеки негов филм е повод за празник.

Можем да изпишем много за Нолан, но мислим да оставим излиянията си за след няколко седмици, когато гледаме новия му филм. Сигурни сме, че ще останем зашеметени, а това ни чувство се подклажда от новия трейлър, който вече е наличен. Вижте:

Йес, бейби! „Дюнкерк“ ще разказва за спасението на френското пристанище по време на Втората световна война, извършено по въздух, земя и море. Перфектният актьорски състав ни кара да настръхваме и да изпадаме в състояние на мини-оргазъм – Том Харди, Килиън Мърфи, Марк Райлънс, Кенет Брана и Хари Стайлс са хората, които предизвикат тръпки в душите ни. Филмът е заснет от Хойте Ван Хойтема, виновник и за „Интерстелар“ на Нолан.

Може би ви прави впечатление, че липсва Майкъл Кейн, който досега не е пропускал филм на Нолан. Е, тръпнем в очакване поне за някакво камео.

Премиерата на „Дюнкерк“ е насрочена за 21 юли. Броим дните!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.