Новините днес

Официален поглед към „Черната пантера“ на Marvel

През месец юни станахме свидетели на първия тийзър-трейлър и първия постер на б- поредната комиксова продукция на гигантите от Marvel, които продължават с успешното промотиране на своите десетки герои. Видяхме Черната пантера в „Captain America: Civil War“ и зрителите останаха доволни от образа, с което автоматично дадоха картбланш на заснемането на самостоятелен филм за него.

„Черната пантера“ ще бъде изключително политкоректен филм с чернокожия си актьорски състав, включващ Чадуик Боусман, Форест Уитакър, Майкъл Б. Джордан, Лупита Нионг’о, Джон Кани и Анджела Басет, като „за цвят“ ще присъстват и Мартин Фрийман и Анди Съркис. Рекламната кампания на продукцията върви бавно, но сигурно, а Entertainment Weekly посветиха новия си брой на филма, като го сложиха на корицата, а отделно с това пуснаха и тонове официални кадри. Може да разгледате всичко в нашата галерия по-долу:

Режисьор на „Черната пантера“ е Райън Куглър, а премиерата е насрочена за февруари 2018 г. Както знаете, в България гледаме филмите за комиксовите герои цяла една седмица преди премиерата им във Великобритания.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.