Новините днес

Отличен втори трейлър на „Blade Runner 2049“

„Blade Runner 2049“ е един от филмите, които отдавна сме си записали в watchlist-а за 2017 г. и нямаме търпение отново да се потопим в света на Рик Декард, където може би ще открием евентуален и истински отговор на въпроса дали той е андроид или не. Според Ридли Скот, режисьор на първия филм, Декард е андроид, но все пак искаме да разберем какъв ще бъде погледът върху неговия герой след толкова много години.

Режисьор на продължението е брилянтният Дени Вилньов, а щафетата, както знаете, ще бъде поета от Райън Гослинg. Буквално преди час дебютира втори трейлър на филма, от който получаваме лека форма на оргазъм. Без много-много приказки, то вижте за какво става на въпрос:

След като гледахте трейлъра поне два пъти, то е време да разкажем и накратко какво ще се случва в продължението. Тридесет години след събитията в „Blade Runner“, нов блейд рънър (Гослинг) открива дълго пазена тайна, която е способна да превърне остатъците от обществото в хаос. Негова задача е да открие Рик Декард (Харисън Форд), който не е виждан през последните три десетилетия.

Във филма участват още Ана де Армас, Силвия Хоекс, Робин Райт, Макензи Дейвис, Лени Джеймс, Дейв Батиста, Едгар Джеймс Олмос и Джаред Лето. Вилньов режисира, Скот е в ролята на изпълнителен продуцент, а премиерата е насрочена за 6 октомври.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*