Новините днес

Поглед зад кулисите и много нови плакати от „Междузвездни войни: Последните джедаи“

В момента се провежда ежегодното изложение D23 на „Дисни“, на което стават ясни плановете на компанията за бъдещето, техните нови филми и идеи. Всяка година, фенове, критици и зрители имат възможността да се насладят на новостите, което студиото предлага и да се вдъхновят чрез косплей игри, специални панели и най-вече чрез тоновете информация, която се бълва от продуцентите.

Както много добре знаете, „Star Wars“ е част от мултимилионната компания и няма как събитие от подобен ранг да се размине без нещо ново. Преди няколко месеца ни обещаха, че през юли ще разберем какво ще бъде заглавието на самостоятелния филм за Хан Соло, както и че ще получим нов трейлър на филма. Това не се случи сега по време на D23, но пък имаме надежди, че през следващия уикенд, когато се провежда San Diego Comic-Con (едно от най-големите филмови събития в света), то ще имаме възможността да надникнем дълбоко в бъдещето на галактиката.

„Дисни“ обаче не оставиха равнодушни феновете си и все пак им дадоха възможността да се докоснат до „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Предлагаме ви да видите едно чудесно видео „зад кулисите“ на поредния епизод от Сагата, а после може да се насладите и на изцяло новите character плакати.

Плакатите са достъпни в нашата галерия:

Така. Като върли фенове на поредицата, то няма как да не сме „хайпнати“ от новостите. Интересът ни расте с всеки изминал ден, а броенето на дните до 15 декември ни се струва по-мъчително и от слънчево изгаряне. Премиерата е насрочена за 15 декември, а в главните роли ще видим Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Анди Съркис, Гуендолин Кристи, Джон Бойега, Марк Хамил, Кари Фишър, Бенисио Дел Торо и Домнал Глийсън. Режисьор е Райън Джонсън.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.