Новините днес

Първи трейлър и плакат на „A Wrinkle in Time“ с Крис Пайн, Рийз Уидърспуун и Опра Уинфри

Още една бъдеща продукция на „Дисни“ завладява основите на маркетинга. D23 ни дава страхотната възможност да проследим всичко ново около бъдещите им творчески планове и се радваме, че неделния ден ни предлага толкова много удоволствия.

Освен „Star Wars“ и подробностите около „Последните джедаи“, от студиото показват и много информация за другите си филми. Догодина очакваме да гледаме „A Wrinkle In Time“ на Ава ДюВерни, който ще бъде адаптация по едноименната детска приказка от 1963 г. В една от главните роли ще видим самата Опра Уинфри, а онлайн са вече първия тийзър трейлър и първия плакат. Вижте:

 

Адаптацията е дело на Дженифър Лий, работила по емблематичния „Frozen„, а историята разказва за семейство Мъри и неговите членове – Мег (Сторм Райд) и нейния петгодишен брат-гений Чарлз (Дерик Макейб), както и за съученика на Мег Калвин (в ролята Леви Милър). Мег и бащата Чарлз (Крис Пайн) изчезват мистериозно, но след посещение от мистериозната дама мисис Уотсит (Рийз Уидърспуун), те научават, че таткото пътува в космоса и времето. Децата заминават за планетата Камазоц, управлявана от зъл мозък, наречен Черното нещо. На планетата ги очакват нов куп открития, които ще ги приближат до изчезналия татко.

От това, което виждаме, а и от новините до момента ни става ясно, че ни очаква магическо приключение от висок ранг, каквото само от „Дисни“ могат да си позволят да направят. Премиерата е насрочена за 23 март следващата година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*