Новините днес

Първи трейлър на предисторията на „Тексаско клане“ „Leatherface“

И ние не сме спали от страх като деца, спомняйки си как Ледърфейс си прави маски от човешка кожа в „Тексаско клане“. Впоследствие решихме, че искаме да се научим да боравим с моторна резачка, което така и не се получи.

Към днешна дата пък само си мислим, че ни се иска да гледаме нов филм, посветен на култовия убиец и тази възможност ни се дава чрез първия трейлър на „Leatherface“ – предистория на великия ужас, докарвал ни до напикаване. Вижте:

Така! Историята ни отвежда в Тексас, години преди клането, когато най-малкото дете на семейство Сойър е въдворено в психиатрия след подозрителен инцидент, след който дъщерята на местния шериф е открита мъртва. Десет години по-късно, същото това дете отвлича млада медицинска сестра, въвличайки се в убийствено преследване. Години по-късно, мъжът ще стане известен като „Ледърфейс“.

Филмът ще бъде осми в големия франчайз, включващ оригинала на Тоб Хупър, три продължения, римейк, предистория на римейка и съвременно директно продължение. Режисьори са Джулиан Маури и Александре Бустило, които работят по сценарий на Сет М. Шеруд. В главните роли ще видим Стивън Дорф, Ванеса Грейс, Сам Страйк и Лили Тейлър. Премиерата е насрочена за 21 септември.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.