Новините днес

Първи трейлър на „Professor Marston And The Wonder Women“, посветен на създателя на Жената Чудо

Все още ни държи доброто настроение от „Wonder Woman“ на Пати Дженкинс с Гал Гадот в главната роля. Комиксовото филмово чудо се оказа една от най-добрите адаптации на DC и даде нови надежди за феновете на компанията, които бяха свели отчаяно глави и очакваха наистина да стане чудо. Чудото стана – Гадот направи и невъзможното, за да представи на феновете и незапознатите с героинята зрителите една перфектна история, която много скоро ще се сдобие и с продължение – очакваме обявяването на датата по време на San Diego Comic Con, който ще се проведе през идния уикенд.

Докато чакаме продължението обаче, нещо много интересено се задава. Става дума за „Professor Marston And The Wonder Women“ – биографичен филм за д-р Уилям Марстън, който създава героинята през далечната 1941 г. В ролята ще видим Люк Евънс, а двете му спътнички в живота – законната му съпруга Елизабет Марстън и общата им партньорка Олив Бърн, ще бъдат изиграни от Ребека Хол и Бела Хийткоут. Вижте и първия трейлър, който дебютира снощи:

На нас ни изглежда повече от чудесно. Цялата threesome идилия ражда иконичната Даяна Принс, а ние нямаме нищо против такива сексуални изпълнения, стига триото да е доволно от съвместното си жителство. Разбира се, мнозина ще останат втрещени от такова поведение, но пък винаги сме искали да има свобода на личните желания, така че подкрепяме напълно д-р Марстън.

Премиерата е Щатите е насрочена за 27 октомври, а силно се надяваме да го видим и в България.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.