Новините днес

Първи трейлър и плакати на „Снежния човек“ с Майкъл Фасбендър

Многократно сме писали за „Снежния човек“ с Майкъл Фасбендър по едноименния роман на Ю Несбьо. Това е един от филмите, които очакваме с огромно нетърпение – все пак сме върли почитатели на творчеството на Несбьо, а Хари Хуле ни е толкова симпатичен, че понякога се идентифицираме с него.

Вчера от Universal пуснаха първите плакати, които може да видите по-долу, а току що дебютира и първият трейлър на филма, Без много приказки – гледайте:

EDIT: Пускаме и трейлъра с български субтитри, любезно предоставен от българския разпространител на филма:

Показваме ви и обещания по-горе плакати:

Ние сме много, много доволни от видяното. Чели сме книгата и към този момент смятаме, че филмът ще следва плътно историята, като измененията едва ли ще бъдат кой знае колко. Предлагаме ви и официален синопсис:

„Когато елитен разследващ детектив (Майкъл Фасбендър) разследва изчезването на жертва по време на първия сняг за зимата, той чувства, че неуловим убиец от близкото минало може отново да се е активизирал. С помощта на брилянтен помощник (Ребека Фъргюсън), ченгето трябва да свърже стари досиета към настоящето, за да успее да спре злото преди следващия снеговалеж“.

В „Снежния човек“ участват още Вал Килмър, Шарлот Гейнсбърг и Дж. К. Симънс, а режисьор е Томас Алфредсон. Интересното е, че сред изпълнителните продуценти фигурира и името на Мартин Скорсезе, което още повече вдигна летвата и очакванията ни.

Българската премиера е насрочена за месец октомври, а още отсега смятаме да си запазим билети за най-добрите места в киното.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.