Новините днес

Рандъл Парк се присъединява към „Ant-Man And The Wasp“

Живеем в епоха, в която комиксовото кино властва над боксофиса, а двете големи компании Marvel и DC се стремят да извадят от архивите си най-добрите си герои и истории, които да продължават с трупането на зелени пачки.

Повече или по-малко познати, комиксите изживяват нов ренесанс и дори малко познати образи получават необходимата доза внимание. „Ant-Man“ се вписа идеално в т.нар. Marvel Cinematic Universe, а тепърва предстои героят да се развива и да получава още повече популярност.

Продължението на „Ant-Man“ се подготвя, а заглавието ще бъде „Ant-Man And The Wasp“. Както е видно, нов герой се присъединява и тепърва ще добива популярност, особено в страните, където комиксите не са толкова популярни или тепърва навлизат в публичното пространство. Двете главни роли са поверени на Пол Ръд и Еванджелин Лили, а най-новото около продукцията на режисьора Пейтън Рийд е включването на Рандъл парк („The Interview“), който ще изиграе агентът на Щ.И.Т. Джими У.

Джими е агент, чиито генетични корени стигат чак до Чингиз Хан. Първоначално стартирал в криминална група, Джими У става последователно агент на ФБР и Щ.И.Т.

Сценарият на „Ant-Man And The Wasp“ е дело на Гейбриъл Ферари и Андрю Барър, а като вдъхновител се изявява Адам Маккей. Премиерата на филма е насрочена за 29 юни 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.