Новините днес

San Diego Comic-Con: Нов трейлър и плакат на „Justice League““ и подробности около DC

Ансамбловата епопея „Justice League“ обединява на екрана за пръв път плеяда от героите на DC, в това число Батман, Жената чудо, Аквамен, Киборг, Светкавицата, Аквамен и Супермен. Още през изминалата година, по време на миналогодишния фестивал в San Diego, получихме първи трейлър на продукцията.

Сега обаче е време агресивната маркетингова кампания да навлезе в най-пиковата си част и бе повече от ясно, че ще видим ново видео. Бързаме да ви го покажем, а вие следва да знаете, че е дълго над четири минути:

Ето го и обещания плакат:

 

Какво става ясно от видеото и постера? Стилистиката на „Justice League“ се различава коренно от това, което видяхме в „Batman v. Superman: Dawn Of Justice“ – имаме много повече цветове и шарения, което може да се обясни и с факта, че Джош Уидън замести Зак Снайдър на режисьорското място. Виждаме и тийзването на злодея, който се разгръща в цялата си прелест, а Даяна Принс е по-красива отсякога.

И докато чакаме филма, чиято премиера е насрочена за ноември, то е много важно да обърнем внимание на две неща – първото е свързано с участието на Бен Афлек в последващите филми от вселената на DC. Вчера той опроверга слуховете, че повече няма да бъде Батман. След като „неназован“ източник от Warner Bros. хвърли в чудо феновете по целия свят, сега Батфлек отговори лаконично:

„Нека бъда ясен – аз съм най-щастливият човек в света. Батман е най-яката част от всяка вселена – DC и Marvel. Невероятно е и съм толкова развълнуван, че ще го направя.“

Това ни кара да си отдъхнем спокойно и да се радваме, че той ще продължи да бъде Батман и в следващите филми, включително и в трилогията на Мат Рийвс.

Какво обаче ни чака оттук насетне – разбира се, още филми от DC. Вчера, по време на Comic-Con панела бе съобщено, че следващите филми на компанията ще бъдат Suicide Squad 2, The Batman, Aquaman, Justice League Dark, Green Lantern Corps и Batgirl, без да се дават допълнителни подробности (с изключение на това, което вече знаем за Aquaman).

Остава ни да разберем какво ще бъде участието на Супермен в „Justice League“, както и да чакаме с нетърпение следващите филми.

1 Comment on San Diego Comic-Con: Нов трейлър и плакат на „Justice League““ и подробности около DC

  1. Бен Афлек в последващите филми от вселената на Warner Bros а не от Дисни и Батман е от вселената на DC Батман няма нищо общо с Marvel

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.