Новините днес

San Diego Comic-Con: Нов трейлър на „The Lego Ninjago Movie“

Цялата история около LEGO екранизациите ни се струва особено симпатична. От една страна, компанията прави страхотна реклама на продуктите си, а от друга – историите са толкова забавни, че дори не ги приемаме като детски адаптации.

След „The Lego Movie“ и „Batman: The Lego Movie„, компанията обяви, че следващият филм в портфолиото ще бъде „The Lego Ninjago Movie“. Както може да ви стане ясно от заглавието – филмът ще се фокусира върху серията конструктори Ninjago. Преди време дебютира първият трейлър, а сега е време да видим и Comic-Con изненадата, която са ни подготвили:

Битката за Нинджаго Сити забърква зелената нинджа Лойд (Дейв Франко), неговите приятели – нинджа бойци и водачът им, Мастър У (Джеки Чан) в преследването на злия лорд Гармадон (Джъстин Теру), който е и баща на Лойд. Историята ще изпита нинджа уменията на приятелите и ще ги накара да се научат, че саммо заедно могат да открият скритата сила на „спинджицу“.

Освен тримата споменати, гласовете си дават още Оливия Мън, Майкъл Пеня, Фред Армисен и Аби Джейкъбсън. Премиерата е насрочена за 22 септември тази година.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.