Новините днес

San Diego Comic-Con: Нов трейлър на X-Men сериала „The Gifted“

През месец май дебютира трейлъра на „The Gifted“ – сериал, който официално ще бъде част от X-Men вселената. Тогава бяхме особено впечатлени и веднага решихме, че това ще е следващото телевизионно шоу, което ще следим с интерес – все пак X-Men са едни от любимите ни комиксови персонажи.

Сега обаче се провежда Comic-Con в Сан Диего и както можеше да се очаква – налице е нов трейлър, който още повече вдига очакванията. Гледайте:

Историята ще се върти около родители, чиито деца са мутанти. Във времена, в които мутантите са преследвани и нямат правото да съжителстват с хомо сапиенс, те се присъдиняват към нелегално общество от мутанти, чиято мисия е да оцелелят. Режисьор на пилота ще бъде Брайън Сингър, а в сериите ще видим Стивън Мойър, Ейми Акър, Шон Тейл, Коби Бел, Ема Дюмонт, Блеър Редфорд, Натали Алън Линд и Пърси Хайнс Уайт.

Другото интересно е, че покрай премиерата на сериала е пуснат и специалният уебсайт SentinelServices.com, в който родителите на мутанти могат да открият много интересна информация за това кои и какво представляват мутантите. Предизвикваме ви да кликнете на „get tested“ и да разберете дали във вас случайно не се крие мутантски ген.

Премиерата на сериала е насрочена за 9 октомври.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.