Новините днес

San Diego Comic-Con: Първи трейлър на „Играч първи, приготви се“ на Стивън Спилбърг

Още преди време, когато ревюирахме „Играч първи, приготви се“ на Ърнест Клайн бяхме във възторг, че легендата Стивън Спилбърг се е заел с екранизирането на романа. Трябва да е ясно, че филмът представлява огромен поклон към 80-те години на миналия век, когато самият Клайн е израснал и е формирал своите гийк възгледи.

По време на Comic-Con в Сан Диего бе показан и първия трейлър на филма, който изглежда точно така, както си го представяхме – с много нърдия, много ефекти и много от магията, която маг Спилбърг може да създаде. Вижте:

Ако не ви се чете книжното ревю, то трябва да знаете, че главният герой е Уейд Уотс – тийнейджър, намерил спасение във виртуалния свят, наречен „Оазис“. В „Оазис“ се развиват алтернативните животи на населението на планетата ни – там те ходят на работа, намират нови връзки и приятелства. В „Оазис’ можеш да бъдеш такъв, какъвто пожелаеш, стига да имаш достатъчно кредити, за да имаш добър аватар. в един момент обаче „Оазис“ се оказва глобална заплаха и само Уотс може да го спре, преминавайки през редица изпитания, заложени от създателя на системата.

Във филма участват Тай Шеридан и Бен Менделсон, а премиерата е насрочена за 30 март догодина.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.