Новините днес

Спечелете оригинални награди от „Валериан и градът на хилядите планети“

Играта приключи. Победителите са:

Георги Григоров
Стела Билчева
Петър Златев
Анелия Галинова
Пламен Василев

Честито. Ще се свържем с тях, за да уточним връчването на наградите.

–––––––

„Валериан и градът на хилядите планети“ е новият, неповторим филм на Люк Бесон, който тръгва официално по кината от 21 юли, петък. Легендарният режисьор е известен с работата си по „Леон“, „Петият Елемент“, „Никита“, „Транспортер“, „Люси“, поредицата „Такси“ и още много успешни продукции. Невероятното визуално приключение е базирано на единствените по рода си комикси, публикувани за първи път през 1967 година и вдъхновили цяло поколение артисти, писатели и режисьори. Някои от най-значителните научно-фантастични филми през последните педесет години са повлияни именно от тази поредица.

Ако искате да станете част от приключението на Валериан, то може да се включите в нашата игра за 5 бр. оригинални чаши, любезно предоставени от нашите партньори от „А Плюс Филмс“. За да участвате в жребия е необходимо да отговорите на следния въпрос:

Коя световноизвестна певица влиза в ролята на Бъбъл?
А) Бийонсе Ноулс
Б) Риана
В) Ариана Гранде

Верен отговор, ваши две имена и телефон за връзка следва да изпратите на game@popcornmoviesbg.com не по-късно от 25.07.2017 г. Победителите ще станат ясни на 26.07.2017 г.

5 Comments on Спечелете оригинални награди от „Валериан и градът на хилядите планети“

  1. Б) Риана

  2. отговор Б)Риана

  3. Б) Риана

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.