Новините днес

Станаха ясни актьорите, които ще участват в „Дъмбо“ на Тим Бъртън!

На 29 март 2019 г. ще гледаме игралната адаптация на „Дъмбо“ – една от най-популярните истории на „Дисни“, превърнала мечтите на зрителите в реалност. И ние искаме да полетим, било то с уши или с криле – нямаме претенции кои точно съществуващи или не органи ще използваме.

Тим Бъртън, емблемата на съвременното кино, е зает с усилена подготовка по адаптацията, а по време на D23 станаха ясни актьорският състав и официалнитя синопсис на филма. Чрез специално видео, показано по време на изложението, феновете на Дъмбо разбраха, че във филма ще участват Колин Фарел, Дани ДеВито, Ева Грийн, Майкъл Кийтън, Нико Паркър и Финли Хобинс. Ето и официалния синопсис:

„“Дъмбо“ ще разказва историята на Холт Фариър (Колин Фарел) – бивша звезда от цирка, чиито живот е преобърнат с главата надолу, след като се завръща от войната. Шефът на местния жирк Макс Медичи (Дани ДеВито) му поверява грижите за новородено слонче, чиито свръхголеми уши го превръщат в обект на подигравка сред останалите обитатели на цирка. Когато обаче децата на Холт разбират, че слончето може да лети, предприемачът В. А. Вандевер (МайкъЛ Кийтън) и въздушната акробатка Колет Мърчант (Ева Грийн) се заемата със задачата да направят от Дъмбо истинска звезда.“

Премиерата на „Дъмбо“ е насрочена за пролетта на 2019 г., а снимачният процес ще протече в Англия.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*