Новините днес

Създателите на „Игра на тронове“ подготвят нов сериал за HBO, озаглавен „Conglomerate“

Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайз са тандемът, чрез който „Игра на тронове“ на Дж. Р. Р. Мартин направи фурор и преобърна завинаги представите за телевизионно кино. Двамата сценаристи издигнаха до небесата HBO и благодарение на тях светът стана едно по-добро място, в което съжителстват критици, фенове, дракони и красиви жени като Церсей Ланистър.

Необратима е и тяхната връзка с HBO и бе повече от ясно, че рано или късно двамата ще се заемат с нов проект за могъщия оператор, пък било то и извън света на Вестерос. Късно снощи бе съобщено, че двамата вече са обявили следващия си телевионен сериал, който ще носи името „Confederate“.

Както става ясно от името, сериалът ще се фокусира върху събитията от третата гражданска война в Съединените американски щати, като обаче действието ще се развива в алтернативна вселена, в която южните щати успешно са се отделили от Съюза и са легализирали са робството. В сериала главните действащи лица ще са борци за свобода, преследвачи на роби, политици и журналисти.

Бениоф и Уайз са сценаристи и шоурънъри на „Conglomerate“, а успоредно с тях ще работят Нишел Трамбъл Спелман и Малкъл Спелман, Снимките ще стартират веднага след приключването на „Игра на тронове“, което ще се случи догодина или най-късно през 2019 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.