Новините днес

Тийзър и постер на втори сезон на „Stranger Things“

Споменавали сме нееднократно, че сме върли фенове на „Stranger Things“. Сериалът ни връща към безгрижното ни детство, когато си мечтаехме за „Dungeons And Dragons“ и истинска конзола, която да не се нарича „Terminator“, а да бъде истинско Нинтендо.

Живеехме във време, в което слушахме разказите на по-големите за времената през 80-те и още тогава усещахме, че десетилетието преди 90-те е било магическо. Много по-магическо обаче е било в нормалните държави, където безгрижните хлапета са имали цял набор от гийк инструменти, с които да запълват свободното си време. Е, „Stranger Things“ е точно това – поклон към страховете, мечтите и изживяванията на хлапета, изпълнили детството си с много повече от обикновени емоции. Очакваме втори сезон с огромно нетърпение, а снощи ни сюрпризираха с нов плакат, от който ни побиват тръпки и който желаем с цялата си душа. Вижте:

В допълнение предлагаме и кратко тийзър видео, което е публикувано в официалната фейсбук страница на сериала:

Хубавото е, че от Netflix обявиха и премиерната дата и тя е 27 октомври. Тогава целият сезон ще бъде наличен в стрийминг платформата, а ние ви напомняме да си платите абонамента.а

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.