Новините днес

Ясна е премиерната дата на следващия филм за Джеймс Бонд!

Все още не знаем кой ще бъде следващият актьор, който ще се превъплъти в ролята на култовия Джеймс Бонд, но ако трябва да сме съвсем искрени – много ни се иска това да бъде Даниел Крейг, който направи не само най-доброто превъплъщение, но и участва в най-добрия филм до този момент, а именно „Скайфол“ на Сам Мендес.

Въпреки липсата на информация обаче, продуцентите на поредицата, Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи обявиха, че следващия фиилм (25-ти поред) ще бъде по кината през 2019 г. Нещо повече – според информацията от официалния прес рилийз, Робърт Уейд и Нийл Първис, отговорни за сценариите на „Казино Роял“, „Скайфол“ и „Спектър“, ще бъдат ангажирани с написването на сценария. Все още няма назначен режисьор, но с оглед на обявената дата, то най-вероятно скоро ще разберем кои ще бъдат двамата отговорници за новия филм.

В момента се търси студио, което да „приюти“ продукцията. Последните няколко филма бяха поети от Sony, но с оглед на интереса, който предизвиква поредицата, то техните конкуренти също изявяват интерес и най-вероятно мнозина ще ухажват Барбара Броколи по въпроса. Наскоро пък прочетохме, че огромен интерес за главна роля и режисура има дуото Том Харди – Кристофър Нолан, така че чакаме повече информация в най-скоро време. Филмът ще бъде наличен в Щатите на 9 ноември, а ние ви предлагаме и едно интересно видео, което заснехме преди време с приятелите ни от „Операция кино“.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.