Новините днес

Задава се анимация по „Assassin’s Creed“

„Assasssin’s Creed“ с Майкъл Фасбендър се оказа разочарование не само за нас, но и за върлите фенове на играта, които очакваха с нетърпение да видят как по-точно ще бъде представен главният герой. Не ни се иска да използваме думата „негледаем“, но все тя ни се навира в главите, когато заговорим за историята.

От Ubisoft обаче не се отказват от плановете си да популяризират най-успешната си игра; Приходите им очевидно са били достатъчни, за да продължат с екранизирането и ето, че Ади Шанкар, продуцент на „Assassin’s Creed“, се захваща с още по-амбициозна дейност – прехвърлянето на историята към анимираното кино.

Шанкар споделя следното на личната си страница във Фейсбук:

„Играх първата версия на играта в годината, в която се преместих в Ел Ей, за да преследвам мечтите си. По това време не познавах никого в индустрията и дори не можех да си представя, че един от Ubisoft ще се свържат с мен, за да прехвърля историята на асасините към анимацията“.

Както може и да се предположи, повече детайли не са обявени, но пък ни се струва, че ако „Castlevania“ на Шанкар пожъне успех (скоро тръгва по стрийминг платформата Netflix), то анимацията по „Assassin’s Creed“ може да се окаже и далеч по-успешна от игралния си събрат.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.