Новините днес

Алън Аркин се присъединява към „Дъмбо“ на Тим Бъртън

Тим Бъртън, емблемата на съвременното кино, е зает с усилена подготовка по адаптацията на „Дъмбо“, а по време на изложението D23 на „Дисни“ станаха ясни актьорският състав и официалният синопсис на филма. Чрез специално видео, показано по време на изложението, феновете на Дъмбо разбраха, че във филма ще участват Колин Фарел, Дани Де Вито, Ева Грийн, Майкъл Кийтън, Нико Паркър и Финли Хобинс.

Днес обаче е време да отбележим още едно име, което се присъединява към горепосочения каст. Алан Аркин, когото гледахме за последно в неприятната чекия „Обир със стил“, където се излага заедно с Морган Фрийман и Майкъл Кейн, ще бъде част от филма на Бъртън. Той ще бъде в ролята на Дж. Грифин Ремингън, магнат от Уолстрийт, поддръжник на В.А. Вандевер, в чито роля ще видим Майкъл Кийтън.

Ако сте пропуснали някоя от предишните ни новини, тук може да прочетете официалния синопсис:

„“Дъмбо“ ще разказва историята на Холт Фариър (Колин Фарел) – бивша звезда от цирка, чиито живот е преобърнат с главата надолу, след като се завръща от войната. Шефът на местния жирк Макс Медичи (Дани ДеВито) му поверява грижите за новородено слонче, чиито свръхголеми уши го превръщат в обект на подигравка сред останалите обитатели на цирка. Когато обаче децата на Холт разбират, че слончето може да лети, предприемачът В. А. Вандевер (МайкъЛ Кийтън) и въздушната акробатка Колет Мърчант (Ева Грийн) се заемата със задачата да направят от Дъмбо истинска звезда.“

Премиерата на „Дъмбо“ е насрочена за пролетта на 2019 г., а снимачният процес ще протече в Англия.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*