Новините днес

Анди Съркис разработва видеоигра по „Планетата на маймуните“

Тази година станахме свидетели на прекрасния „Войната за планетата на маймуните“, а в нашето ревю отново споделяме, че е крайно време Анди Съркис да получи награда „Оскар“. Този човек го заслужава повече от когото и да било и се надяваме Академията да прочете ревюто и да ни чуе.

Докато чакаме церемонията обаче, Съркис не стои без работа и отново се връща към вселената на Цезар, този път чрез видеоигра. Неговата компания ‘The Imaginarium Studios“ разработва игра, съвместно с FoxNext Games, в която играчът ще може да избира на чия страна от конфликта да бъде. Вижте и първи трейлър на „Planet of the Apes: Last Frontier“:

Историята се развива в периода между „Dawn Of The Planet of the Apes“ и тазгодишния филм, като обаче кампанията ще се развива, без да замесва Цезар и неговото племе. Вместо това, играчите ще видят други организации, съставени от маймуни и хора, а изборът ще предопредели финала на играта. Самият Съркис споделя:

„Ангажираме се изследваме и разширяваме развитието на историята за следващите поколения и тази игра ще представлява вълнуващ брак между технологии и творечество в голяма вселена и това ме кара да се чувствам много горд.“

Ние пък сме горди, че сме съвременници на Съркис и задължително ще прекараме няколко часа играейки, и то на страната на маймуните. Премиерата на „Planet Of The Apes: Last Frontier“ е насрочена за тази година, а тепърва ще станат ясни и платформите, за които геймката ще бъде достъпна.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.