Новините днес

Ник Джонас ще участва в „Chaos Walking“ с Дейзи Ридли и Том Холанд

Никога не сме слушали „The Jonas Brothers“, защото музиката им е неслушаема и може да причини аритмия и инфаркт, но ни се налага понякога да гледаме Ник Джонас във филми. Скоро ще ни се случи пак, защото певецът се включва към „Chaos Walking“ по Патрик Нес, за който сме писали и в който ще гледаме Том Холанд и Дейзи Ридли.

Ако случайно сте пропуснали новината, то в „Chaos Walking“ ще станем свидетели на сай-фай история, разказваща за момче, живеещо на отдалечена планета, която е и новата надежда за човечеството след опустошителен вирус. „Новият свят“ обаче крие своите тайни и според легендите има момиче, наречено Виола, която е ключът към разкриването на скритите послания.

Колкото и да не харесваме Джонас обаче, то имаме големи надежди в Дъг Лаймън и смятаме, че ще се справи чудесно с режисурата. Във филма участват още Мадс Микелсен и Курт Сутър, а премиерата е насрочена за 1 март 2019 г. Смятаме, че до този момент и Ридли, и Холанд ще са утвърдили статута си на световни звезди покрай вселената на Марвел и „Междузвездни войни“, така че най-вероятно ще станем свидетели на епично приключение с огромна маркетингова кампания, за която ще са необходими не само много средства, но и много добри режисьорски похвати.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.