Новините днес

Обявиха премиерните дати на „Soldado“ и “ Silver and Black“ на Sony

Обичаме филмите повече от всичко и следим с интерес интересните новини, за да ви ги представяме бързо и акуратно така, че да сте доволни от написаното. Както може да се очаква, ние следим плътно филмовия календар и си записваме премиерните дати на всички филми, които ни интересуват.

Своеобразният дневник нарастна днес, след като от Sony обявиха премиерите на някои от обявените си филми. За тях вече сме писали информация, но е време да обявим и кога ще излязат по кината, опитвайки се да покорят бокс офисите.

„Silver And Black“, който ще представи героите на Марвел Black Cat и Silver Sable (повече инфо тук) ще дебютира на екран на 8 февруари 2019 г. Филмът се развива във вселената на Спайдър-мен, а режисьор е Джина Принс-Байтууд. Появявата на филма означава, че той ще се конкурира директно с „The Lego Movie 2“ на Warner Bros., а само седмица по-късно излизат „Булката на Франкенщайн“ от Dark Universe на Universal и все още неозаглавен филм на Марвел, но разработен от 20th Century Fox, което автоматично ни подсеща за X-Men.

Друг очакван от нас филм е „Soldado“, който е директно продължение на шедьовъра „Sicario“ на Дени Вилньов. Продължението отново ще покаже Бенисио Дел Торо и Джош Бролин и ще можем да му се насладим на 29 юни 2018 г., като режисьор ще бъде Стефано Солима, популярен с „Gomorrah“.

Лошото от обявлението пък ще натъжи феновете на „Лоши Момчета“, които очакват с нетърпение третата част от историята с Уил Смит и Мартин Лоурънс. Обявеният за 9 ноември 2018 г. „Bad Boys For Life“ се отменя, а новата дата все още не е обявена. Същото се случва и с „Holmes And Watson“ с Уил Феръл и Джон С. Райли, чиято премиера се отменя за 9 ноември 2018 г. вместо първоначално обявената дата 3 август 2018 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.