Новините днес

Първи тийзър трейлър на „Our Souls At Night“ с Робърт Редфорд и Джейн Фонда

Our Souls At Night

Цели петдесет години, след като играха заедно в „Barefoot In The Park“, титаните на киното Робърт Редфорд и Джейн Фонда отново се събират заедно на екран, за да участват в „Our Souls At Night“. Филмът е продукция на Netflix и ще разказва за двойка, която преоткрива любовта по-късно, отколкото се очаква.

Филмът е базиран на роман, дело на Кент Харуф и се адаптира за големия екран от Скот Нойщадтер и Майкъл Х. Уебър. Действието в книгата се развива в Колорадо и разказва историята на Ади Мур (Джейн Фонда), която ненадейно е посетена от съседа си Луис Уотърс (Робърт Редфорд). Ади е вдовица и през живота си не е имала контакт с комшията, но ненадейно липсата на партньори и заминали надалеч деца стават повод за изпепеляваща любов, която ще повлияе благоприятно и на двамата.

И докато чакаме чинно пред телевизорите си, където сме пуснали Нетфликс, от компанията промотираха и първия тийзър, който може да видите тук:

Носталгията ни бърка дълбоко в душите и нямаме търпение да дойде 29 септември, когато ще можем да се насладим изцяло на тази романтична история.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.