Новините днес

Риз Ахмед в преговори за участие в самостоятелния филм за Венъм

Един от най-симпатичните млади актьори напоследък е Риз Ахмед, който направи феноменалната роля на бунтовника Боди в „Rogue One“. Гледахме „Rogue One“ многократно и смело заявяваме, че Ахмед изгради един от най-пълнокръвните и забавни персонажи и много ни се иска да го гледаме отново.

Такава възможност може да ни се отдаде съвсем скоро, ако обстоятелствата го позволят. Както сме споменавали, Sony подготвят пълнометражен филм за симбиота Венъм, в чиято кожа ще видим Том Харди. Други кастинг новини досега не са пускани, но именно Ахмед е в преговори за една от ролите. От Sony не съобщават кой герой би изиграл той, но според Variety, Ахмед ще бъде „популярен герой от вселената на Марвел“. Не, че очакваме нещо по-различно – с популярността на Ахмед покрай „Междузвездни войни“ е немислимо да му бъде дадена малка роля.

Режисьор на все още неозаглавения филм за Венъм е Рубен Флайшър, а по сценария ще работят Скот Розенбърг и Джеф Пинкнър. Премиерата е насреочена за 5 октомври 2018 г. Признаваме, че този филм ще бъде един от най-очакваните за нас, така че ще следим всичко с нетърпение и ще стискаме палци да видим един R рейтинг. Междувременно ви предлагаме и да чуете последния епизод на Birecast, в който си говорим за цялата Marvel вселена с Антон от „Блогът на Бирето“, където сме отделили и специално внимание на Венъм.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.