Новините днес

Саша Лейн се присъединява към „Hellboy: Rise Of The Blood Queen“

Бавно и славно се доближаваме до премиерата на „Hellboy: Rise Of The Blood Queen“, който най-накрая ще изпълни мечтите ни за нов филм. Обичаме Хелбой и много се радваме, че най-накрая ще има ново включване, което да продължи да показва приключенията на един от любимите ни антигерои.

В ролята на Хелбой ще видим Дейвид Харбър от „Stranger Things“, а Иън Макшейн ще бъде в ролята на Тревър Брутенхолм (професор Бруум), който е и бащата-осиновител на Хелбой. Актьорският състав обаче продължава да се разраства и вече стана ясно, че Саша Лейн ще участва, като нейната роля ще бъде тази на Алис Монахан.

Алис Монахан е дете, отвлечено от феи, за да бъде отгледано като тяхно собствено. Хелбой обаче я спасява и разбира, че тя има свръхестествени способности. Все още не е ясно как Алис ще се присъедини към мисията на Хелбой, но пък ни се струва доста добра идея тя да се изправи срещу Нимуе, кървавата кралица, чиято роля е поверена на Мила Йовович.

Режисьор е Нийл Маршъл, е снимките започват следващия месец във Великобритания и – внимание – България! Надяваме се това да не се отрази на качествата на продукцията.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.