Новините днес

Джак Хюстън се присъединява към „The Irishman“ на Мартин Скорсезе

Не сме писали скоро за най-чакания от нас филм, независимо, че снимките започнаха през миналия месец. „The Irishman“ на Мартин Скорсезе е наш блян от почти десет години и се радваме, че най-накрая именитият режисьор стартира с работата си.

В „The Irishman“ ще видим Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши, Харви Кайтел, Рей Романо и Боби Канавале, а историята ще проследи делата на Франк Шийран Ирландеца(Де Ниро). повече за проекта може да прочетете в новините ни до момента, но към този своеобразен архив добавяме още нещо и това е новината, че Джак Хюстън се присъединява към големия А отбор от имена, които ще видим във филма.

Хюстън е работил със Скорсезе по чудния „Boardwalk Empire“, при който Мартин режисира пилотния епизод. Скоро ще можем да го видим в „The Yellow Birds“ на Александър Муурс (с Дженифър Анистън, Олдън Ерънрайх и Тони Колет) и в „An Actor Prepares“ на Стив Кларк с участието на Джеръми Айрънс. Колкото до „The Irishman“, премиерата ни е обещана за догодина, а платформата ще бъде тази на Netflix. Чакаме с нетърпение!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.