Новините днес

Джей Джей Ейбрамс ще напише и режисира „Междузвездни войни: Епизод IX“

Напълно вероятно е вашият нюзфийд се е напълнил със снимки на Джей Джей Ейбрамс и едва ли има човек, който да не знае, че режисьорът на „Силата се пробужда“ се завръща с написването на сценария и режисирането на предстоящия „Епизод IX“ от вечната Сага за Скайуокърови. Въпреки това решихме, че е напълно възможно да е останал някой, който все още не знае, така че повтаряме отново – ДЖЕЙ ДЖЕЙ СЕ ЗАВРЪЩА!

Новината бе споделена веднага в нашата Фейсбук страница, а официалното потвърждение идва директно от Lucasfilm, които на бърза ръка намериха заместник на уволения миналата седмица Колин Тревъроу. Както съобщихме и тогава, Тревъроу бе изгонен по стандартната причина, озаглавена „творчески различия“.

В официалното становище на студиото, самата Кейтлийн Кенеди споделя:

„Със „Силата се пробужда“, Джей Джей Ейбрамс ни осигури всичко, на което можехме да се надяваме. Сега съм изключително развълнувана, че той се завръща, за да приключи с тази трилогия“.

Ако бяхме конспиратици, то веднага щяхме да се хванем за изказаната от Кенеди частица в изявлението „тази трилогия“. Означава ли това, че се подготвя още една? Можем само да гадаем, но истината е, че според нас Джей Джей ще си вземе поуки от множеството критики на върлите фенове и ще успее да надгради направеното от Райън Джонсън в „Последните джедаи“, за да получим накрая перфектен завършек.

Снимките би трябвало да започнат скоро, a официално бе потвърдено, че премиерата се измества от юни 2019 г. за 20 декември 2019 г. Това означава, че ни чака цяла година и половина без филм по „Междузвездни войни“, след като видим все още неозаглавения филм за Хан Соло през м. май догодина. Дерзайте!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.