Новините днес

Фантастичен първи трейлър на „Isle of Dogs“ на Уес Андерсън

На мнение сме, че каквото и да кажем за Уес Андерсън, то ще бъде крайно недостатъчно. Недолюбван от едни и обожаван от други, Андерсън създаде цял нов жанр в киното, а миниатюрите му са способни да накарат всеки киноман с малко повече ум от общоприетото да изпада във висша форма на оргазъм. При все че ние изпадаме в оргазъм, то най-вероятно сме малко повече от стандартни киномани.

За това обаче ще говорим друг. Сега е време да обърнем внимание на рилийзнатия снощи трейлър на „Isle of Dogs“, с който бележим завръщането на Уес към красотата на стоп моушън анимацията след цели осем години прекъсване. „Fantastic Mr. Fox“ още ни държи влага, но съвсем скоро ще заменим господин Фокс с кучета, благодарение на прекрасната визия на новия филм, чието промоционално видео е налично и ви предлагаме да го видите:

Позициониран двадесет години напред в бъдещето, „Isle of Dogs“ ще ни пренесе в Япония, където проблемът с популацията е повече от огромен, а корумпираният кмет на град Мегасаки, Кобаяши, дава заповед пухестите домашни любимци да бъдат изселени на бунище, познато като Островът на боклуците. На помощ на кучетата обаче идва Атари (Кою Ранкин), чието куче Спот също е експортирано. Той ще започне борба, чрез която кучета и хора да заживеят отново заедно.

Озвучаването на бъдещия прекрасен филм на Андерсън е дело на Брайън Кранстън, Едуард Нортън, Джеф Голдбум, Скарлет Йохансон, Лив Шрайбър, Кортни Б. Ванс и Кен Уотанабе, а премиерата е насрочена за 30 март догодина. Казахме ли, че изгаряме от кучешко нетърпение? Не сме? Е, вече знаете.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.