Новините днес

Множество нови кадри от „Междузвездни войни: Последните джедаи“

Остават цели три месеца до премиерата на „Междузвездни войни: Последните джедаи“. Както знаете, ние сме върли почитатели на цялата галактика Star Wars и всеки миг, в който можем да се докоснем до новия филм, е повод за малък празник.

Да, знаем – и ние чакаме пълен трейлър и според слуховете, това ще се случи през октомври. Тези „слухове“ идват директно от туитъра на Марк Хамил. Както знаете – той обича не само да се шегува с тези неща, но и да тийзва интересни подробности около продукцията. Вижте сами:

На нас това не ни вдъхва много доверие, освен като „Дисни“ не са в час със случващото се – все пак договорите са изключително тежки, а такова самоволно писане в интернет може да коства много на Хамил. Силно се надяваме това да е истинска информация и на 9 октомври да правим банкет по случай трейлъра. Междувременно обаче можем да се насладим на множество нови кадри, официални и такива „зад кадър“, които вече са онлайн и които могат да станат повод за нови теории.

Събрали сме кадрите в галерия, за да ви бъде по-удобно разглеждането им. Имайте предвид, че голяма част от тях стават за уолпейпъри, така че разгледайте, изберете си някой от тях и го сложете за украса и надъхване:

В „Междузвездни войни: Последните джедаи“ участват Марк Хамил, Джон Бойега, Дейзи Ридли, Бенисио Дел Торо, Кари Фишър и Адам Драйвър. Режисьор е Райън Джонсън, а премиерата е насрочена за 15 декември 2017 г.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.