Новините днес

Нов трейлър на „Перфектният ритъм 3“

В година, в която продълженията очевидно са на мода, „Pitch Perfect“ се завръща с второто си продължение, озаглавено с простичкото „Pitch Perfect 3“. Не сме сигурни, че музикалната комедия може да предложи нещо повече от поредица от клишета, но очевидно и за такива филми има публика.

Този път кастът включва Ана Кендрик, Ребъл Уилсън, Хейли Стейнфилд, Бритъни Сноу, Ана Кемп, Хана Мей Лий, Истър Дийн, Алексис Нап, Кристи Фит, Кели Джакъл, Шели Ренър, Елизабет Банкс, Джон Майкъл Хигинс, Джон Литгоу и Руби Роуз, а сценарият ще предложи още от същото – съставът е отново заедно, този път извън училище, по време на турне. Не смятаме да обръщаме сериозно внимание на синопсиса, защото е ясно, че каквото и да се напише, то всичко ще следва добре познатата сюжетна линия.

Този тип филми никога не са били обект на сериозно изследване и се чудим какво толкова им харесва аудиторията, че да се стигне до цели две продължения. Може би някой от вас би се наел да напише подробен материал с обяснения? Бихме се радвали да прочетем и споделим подобна интересна гледна точка, а докато чакаме някой да се навие, то бързаме да ви покажем новия трейлър, който вече е на линия:

Премиерата е насрочена за 10 ноември, а решението да не го гледаме вече е взето.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.